DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Aurora huldigt drie jubilarissen

MUZIEKGeplaatst door internetkrant vr, juli 14, 2017 09:33:02

Aurora huldigt drie jubilarissen

Traditioneel huldigt Harmonie Aurora jubilea van de eigen orkestleden voor de zomervakantie. Ook in 2017 was er reden voor een feestje met drie jubilea. Trots!

Jaarlijks sluit Harmonie Aurora het verenigingsjaar af met een drankje en hapje. Dinsdag 11 juli jl. was het weer zover. Na een verkorte repetitie was het tijd voor de napraat na een leuk en enerverend muziekjaar. Deze pre-zomerborrel is traditioneel ook het moment dat Aurora jubilea van haar orkestleden viert. Ook in 2017, het 109e bestaansjaar van Harmonie Aurora, huldigt het orkest weer orkestleden. Drie welteverstaan.

Tien jaar op de dwarsfluit

Lieke Jolie begon op de dwarsfluit bij het entree orkest van Harmonie Aurora. Nu 10 jaar later speelt ze nog steeds dwarsfluit, maar dan in het harmonieorkest. We zijn trots dat ze bij ons is gebleven.

Klarinet, al tien jaar

Kirsten Pijnenburg is vanaf het eerste begin een enthousiaste muzikante. Inmiddels speelt ze al 10 jaar bij Harmonie Aurora; via het entree orkest naar het harmonieorkest. Een beetje verlegen in het begin, maar nu staat ze haar mannetje op de klarinet.


Veertig jaar verschillende instrumenten

Ingomar Aarden begon in 1977 bij Harmonie Aurora. In de afgelopen 40 jaar speelde hij eerst klarinet. Tussendoor nog even de saxofoon, omdat het leuk was en er een tekort was aan saxofonisten. Nu speelt hij al weer een tijdje op de hobo. Een muzikant die het leuk vindt om Harmonie Aurora dat stapje verder te brengen. In de muziek en in alles wat eromheen speelt, als vrijwilliger.


vlnr.: Lieke Jolie (dwarsfluit), Ingomar Aarden (hobo), Kirsten Pijnenburg (klarinet)

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4722