DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Gratis kramen bij internationale BBQ-wedstrijd!

EVENEMENTENGeplaatst door internetkrant zo, juli 09, 2017 21:49:11

Derde barbecue-wedstrijd:


Gratis kramen bij internationale BBQ-wedstrijd!


Archieffoto 2016

De Vaartse Hoeve organiseert in 2017 voor de derde keer weer een BBQ contest in Dongen-Vaart. Ook deze keer in samenwerking met sportcafé ’t Vaartje. Deze wedstrijd wordt voor de derde keer georganiseerd en zal plaatsvinden op zaterdag 9 september en zondag 10 september 2017. De wedstrijd is goedgekeurd door de Kansas City Barbecue Society (KCBS). De teams bereiden 4 vlees categorieën om zich te kwalificeren voor het kampioenschap: Kip, Ribben, Pork en Brisket.

Het maximaal aantal teams dat kan deelnemen was 36. Al ruim voordat de BBQ contest wordt gehouden is de limiet van deze 36 teams bereikt. Teams uit Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Groot Brittannië hebben ingeschreven. Het belooft wederom een prachtige BBQ festijn te worden.

Naast de BBQ wedstrijd zijn er nog tal van andere activiteiten op de boerderij. Vorig jaar waren dit onder andere biggen knuffelen, educatieve kijkstal, jeugdbrandweer, handboogsport en een mega-zandbak. Er is van alles te beleven voor jong en oud. Dat betekende dat er vorig jaar erg veel mensen op af kwamen. Om te proeven en/of deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Omdat er nu reeds 36 teams hebben ingeschreven, verwacht de organisatie het dit jaar nog drukker. Hier zal overigens ook rekening mee worden gehouden, zodat het ook voor iedereen gezellig blijft. Ook wordt er dit jaar weer een jaarmarkt gehouden. Marktkramen, waarin van alles aangeboden kan worden, worden ook dit jaar helemaal gratis ter beschikking gesteld. Dit betekent dat iedereen van dit aanbod gebruik kan maken. Van streekproducten tot mensen met een beperking die diversen spullen aanbieden. Iedereen die wat te verkopen heeft is welkom. Geïnteresseerden voor een marktkraam kunnen contact opnemen met Astrid of Christiaan Lodewijks (telefoonnummer: 0162-312082).

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4713