DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Eerste Succes . Deelnemers Stelvio Challenge Stormvogels zoeken sponsors!

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant zo, maart 26, 2017 22:38:50

Deelnemers Stelvio Challenge Stormvogels zoeken sponsors!

Onze oproep voor deelnemers die voor de Stormvogels aan de Stelvio Challenge willen deelnemen heeft geholpen! Zaterdag 18 maart kwamen de twee renners die zich, tot nu toe, hebben aangemeld zich voorstellen. Een daarvan hoefde dit eigenlijk niet te doen, want Ton Okkerman is al een bekende bij de Scouting De Stormvogels. Zijn dochter Marleen is al jaren een trouwe scout van de Valken-speltak. Ton is lid van De Kleppers en was al van plan om in zijn vakantie een berg te beklimmen. In plaats van een berg in de Alpen wordt het nu de Stelvio Challenge.

De tweede kandidaat die voor De Stormvogels gaat fietsen is Joost Gremmen. Joost, die een vriend is van een van de scoutingleiders, is ook een fervent wielrenner en wil zijn grote hobby graag inzetten voor het goede doel. Zijn ambitie is om 3x de Stelvio op te fietsen. Er was dus maar weinig overredingskracht nodig om Joost over te halen om namens de Stormvogels deel te nemen aan de Stelvio Challenge.

De Stelvio Challenge wordt georganiseerd door de Pim Foundation. Naast de Pim Foundation zijn er ook andere goede doelen gekoppeld aan deze challenge, doelen die zich allen inzetten voor zieke kinderen en kinderen/jongvolwassenen met een beperking. Deelnemende doelen ontvangen, evenredig aan de inspanning die zij leveren, een percentage van de opbrengst. Dus hoe meer deelnemers en sponsors Scouting De Stormvogels kan vinden, hoe meer wij voor onze club kunnen ophalen!

deelnemer Ton Okkerman

Het zou geweldig zijn als Joost en Ton ondersteuning krijgen. Zij zoeken sponsoren voor hun uitdaging. De eerste sponsoren hebben inmiddels gedoneerd, wie volgt? Uw donatie kunt u doen door op de namen van de heren te klikken op http://www.stelviochallenge.nl/deelnemers en dan op de “Sponsor mij”-button. Alvast ontzettend bedankt!
Deelnemer Joost Gremmen


  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4583