DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Voedselbank ontvangt € 5.000,- voor een koelwagen!

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door internetkrant vr, maart 24, 2017 22:59:08

Voedselbank ontvangt € 5.000,- voor een koelwagen!

Lionsclub Donge Vallei organiseerde twee acties

Lionsclub Donge Vallei steunt de Goederenbank De Baronie al enkele jaren. Vorig jaar organiseerde de Lionsclub een succesvolle wijnproeverij. Zaterdagavond 18 maart genoten veel gasten van een Musical Dinner Sensation om zo de Voedselbank te steunen.

Elise Doorn en Joey von Grumbkow, twee aanstormende musical-sterren van het Fontys Conservatorium Tilburg gaven een spetterende show. Zij zongen o.a. “Het dorp” van Wim Sonneveld en “Zij mag hem hebben” van Annie M.G. Schmidt. Dit alles onder fantastische begeleiding van Neil Foreman, piano. Het was een zeer geslaagde avond.

De regionale Voedselbank verstrekt aan ongeveer 300 gezinnen wekelijks het meest primaire voedsel. Er is dringend een koelwagen nodig om de bederfelijke goederen op een verantwoorde wijze te kunnen vervoeren tussen de diverse uitgiftepunten. Lionsclub Donge Vallei probeert door verschillende acties te organiseren hieraan een steentje bij te dragen.

Rabobank Tilburg en Omstreken sponsort dit evenement door een bijdrage uit haar Coöperatief Dividend-fonds. Chef-kok William Haanskorf van restaurant SED heeft ook gesponsord door een scherpe prijs neer te zetten.

Aan het eind van deze zeer fantastische avond kon Koos Spanbroek tweemaal een cheque ter waardevan € 2.500,- totaal € 5.000,- overhandigen aan Jan en Annita Kooijman initiatiefnemers van de Goederenbank De Baronie. Zij bedankten alle gulle gevers.

Lionsclub Donge Vallei bedankt de sponsors, Rabobank Tilburg en omstreken en S.E.D. en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.


  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4582