DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

‘Voorbereidingen 57e Zomerspelen van start met groot nieuws’

EVENEMENTENGeplaatst door internetkrant wo, maart 22, 2017 20:54:27

‘Voorbereidingen 57e Zomerspelen van start met groot nieuws’

Afgelopen zaterdag werd met alle vrijwilligers het startschot gegeven voor de voorbereidingen van de Zomerspelen van 2017. Alle groepen hebben hun thema gekozen. De komende maanden gaan zij aan de slag met het ontwerpen van de decors, het bedenken van de liedjes en het voorbereiden van de programma’s.

De avond werd geopend met groot nieuws: na vier mooie jaren stopt Hubert Broeders na aankomende Zomerspelen als voorzitter van de Stichting Dongense Jeugdraad. Hij geeft de voorzittersrol door aan Jesse Pfrommer. “Het waren vier mooie jaren, waar nog een prachtig vijfde jaar bij komt,” vertelt Hubert. Al meer dan 18 jaar is Hubert actief voor de Jeugdraad. Gestart als groepsleiding bij groep 3/4, daarna hoofdleiding, bestuurslid en sinds 2013 is Hubert de voorzitter van de Stichting. De afgelopen jaren zijn er onder leiding van Hubert ontzettend mooie evenementen weggezet. Onder andere kijken we terug op het 55-jarig jubileum, waar alle kinderen samen met de vrijwilligers een spectaculair Yellow Festival beleefden op het Wilhelminaplein.

Hubert: “Gedurende al mijn jaren als vrijwilliger van deze stichting heb ik een fantastische tijd gehad. Naast de vele mooie momenten die me nog lang zullen bijblijven, heb ik enorm veel mensen leren kennen waarmee we gezamenlijk voor alle Dongense kinderen ieder jaar weer geweldige evenementen realiseren. Zowel voor als achter de schermen hebben we veel meegemaakt en weten we ieder evenement weer tot een happening te maken, zowel de Sinterklaasintocht, de Winterspelen als uiteraard de Zomerspelen. Gelukkig mag ik nog ruim een half jaar voorzitter zijn van deze geweldige groep mensen, maar als het kampvuur komend jaar gedoofd is, zal ik mijn taken overdragen aan Jesse. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst van de Dongense Jeugdraad in goede handen is en ga ervan uit dat alle activiteiten nog vele jaren georganiseerd zullen worden.”

Na de Zomerspelen van 2017 zal het voorzittersstokje worden overgedragen aan de in Dongen geboren en getogen Jesse Pfrommer. Jesse is al jaren actief binnen de Jeugdraad. Hij is begonnen bij groep 3/4 als leiding en dat is ook de groep die Jesse vertegenwoordigt in het bestuur van Stichting Dongense Jeugdraad. Naast de Jeugdraad draagt Jesse in Dongen zijn steentje bij in onder andere verschillende muziekkapellen.

“Als vrijwilliger heb ik al vele jaren ervaring mogen opdoen binnen verschillende evenementen van de Jeugdraad en het plezier bij al deze evenementen ben ik nog lang niet verloren. Ik vind het een hele eer dat ik het voorzittersstokje van Hubert mag overnemen. Ik kijk er vooral naar uit om samen met alle vrijwilligers de evenementen van Stichting Dongense Jeugdraad te blijven voortzetten en ervoor te zorgen dat deze evenementen een speciaal plekje behouden in Dongen,” aldus Jesse.

Samen met alle vrijwilligers zullen Hubert en Jesse gaan toewerken naar weer een prachtige Zomerspelen. De Zomerspelen vinden dit jaar plaats van 14 tot 18 augustus.

Mocht je je nog niet hebben opgegeven als vrijwilliger, maar wil je toch nog graag helpen? Geef je dan nu alvast op als post (15+)! Dit kan via www.dongensejeugdraad.nl. Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet.  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4579