DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

19 september beweegdag in Volckaert Dongepark

SPORTBERICHTENGeplaatst door internetkrant vr, september 11, 2015 11:10:04

19 september beweegdag in Volckaert DongeparkDongen, 11 september 2015. Lilian en Evelien van de Centrale Activiteitenbegeleiding, gaat samen met Annette en Birgit van Fysiotherapie Dongepark, Don van Dietetiek Dongepark, SWOD en Joost van Sportschool Arendse zaterdag 19 september een zogenoemde 'Beweegdag' organiseren. Hierbij is iedereen welkom en mag deel komen nemen aan de verschillende beweegvormen die deze dag in de Volckaert worden aangeboden . De dag begint om 10.00 uur met een kop koffie of thee, waarna er een Warming -up verzorgd wordt door Sportschool Arendse. Er zijn verschillende verenigingen gevraagd om mee te doen zoals sjoelen en jeu de boules . Tevens komt 's ochtends Mirjam Meeuwissen Tai Chi lessen geven, ’s middags is Marcha de Boer er met een les Yoga . Voor alle activiteiten geldt overigens vol = vol.
Wat er ook aangeboden wordt in de ochtend, bij goed weer, is een Parcours rondom het Volckaert gebouw met verschillende beweegactiviteiten. De dag gaat richting het einde rond 15.30 uur. met een laatste workshop Beweging / Expressie door Claudia Verlind van Danspas. Iedereen is welkom .

Ter informatie :

Aanwezig:

Lilian van Mierlo: woensdagochtend, donderdag en vrijdag

Saskia de Waal: maandag, dinsdag, donderdag

Anneke van Laarhoven:dinsdagmiddag, woensdag, donderdagmiddag, vrijdagochtend

Evelien van Bavel:maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Anita Haak: dinsdagochtend /- middag, woensdag  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post3868