DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Alle biljartnieuws uit sportcafé 't Vaartje

SPORTBERICHTENGeplaatst door SERVICE DONGENHOMESPOT zo, september 29, 2013 17:58:05

INGEZONDEN VERSLAGEN

Biljartsport:

Frans Kemmeren clubkampioen b.v. ‘t Vaartje

Dongen, Dongen-Vaart , 29 september 2013 .In sportcafé 't Vaartje werd afgelopen week de finale gespeeld van het clubkampioenschap driebanden-groot. In de eerste wedstrijd speelden Piet Kamp en Anton Smulders tegen elkaar. Piet excelleerde en was al na 19 beurten bij de finish. In de tweede partij een gelijk opgaande strijd tussen Anton en Frans Kemmeren. Bij de stand 12-12 maakte Frans in vijf beurten zes caramboles. De wedstrijd Piet tegen Frans kon de beslissing brengen. Ook in deze wedstrijd ging de strijd tot 12-12 gelijk op. Toen sloeg Piet een gaatje. Daarna begon Frans met een slotoffensief. In de laatste beurt leek Piet zeker een carambole te maken, maar de bal ging tot ontzetting van velen net achterom. Hierna speelde Frans de partij uit. Frans is hiermee de kampioen van 2013. Hij nam de titel over van Jos Hamers. Naast de eer kon Frans ook een mooie geldprijs, beschikbaar gesteld door het kasteleinsechtpaar mee naar huis nemen. Ook voor de andere deelnemers waren er mooi geldprijzen.Namens het bestuur dankte Toon Verbunt het kasteleins echtpaar Ton en Hanny Kemmeren voor de hapjes en het ter beschikking stellen van het materiaal en het prijzengeld. Het was een bijzonder spannende finale.


Biljartsport Landelijke derde divisie:

1e winst Autobedrijf Lion van Loon

Team autobedrijf Lion van Loon Dongen is er in Waalwijk in geslaagd om de winst te pakken. Tegen Molenvliet werd het 2-6. Winst was er voor kopman Marrie Groeneveld, Geoffrey Dresselaerts en Arnoud van Rooij. Geoffrey was met het fraaie gemiddelde van 0.777 de beste man. Ook Marrie deed het met 0.744 prima. Arnoud bleef daar met 0.652 niet veel bij achter. Geoffrey maakte ook nog een mooie serie van zeven. De andere twee heren lieten beiden een serie van zes voor zich noteren. Alleen reserve Embert Broekhoven moest verlies incasseren. Door dit resultaat is het team met als thuishaven sportcafé ’t Vaartje opgeklommen naar de achtste plaats.

Biljartsport Districtscompetitie driebanden-groot

Opnieuw winst Hazenberg De Moer

In sportcafé ’t Vaartje won team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen met 29-24 van team Balans uit Oosterhout. Jan Smeekes pakte bekwaam de winst. Hij kwam uit op het prachtige gemiddelde van 0.512. Daarna pakte Embert Broekhoven een winstpartij. Embert hield de verdediging gesloten en speelde de partij bekwaam uit. Alleen kopman Charles Mekes kon het net niet bolwerken. Hij verloor met nog slechts drie caramboles te gaan. Hij maakte nog wel een mooie serie van zes. Door dit resultaat staat team Hazenberg nu op een schitterende vierde plaats. De achterstand op de koploper bedraagt slechts 8 punten.

Biljartsport districtscompetitie libre:

AK Deur & Interieur verliest opnieuw

In sportcafé ’t Vaartje verloor team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 23-25 van team ’t Vosje uit Waalwijk. Winst was er voor Jan en Edwin Ligtenberg. Jan kwam uit op het mooie gemiddelde van 3.067. Edwin deed niet veel voor zijn vader onder en kwam uit op 3.043. Hij had maar 23 beurten nodig om de finish te bereiken. Jan maakte nog een schitterende serie van zeventien. Johan Ligtenberg kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 22 beurten. Door dit resultaat is het team verder gezakt naar de zevende plaats.

Aankondigingen:

Biljartsport Landelijke vierde divisie:

Corné v.d. Nieuwenhuizen – ‘t Vaartje

Op vrijdagavond 4 oktober speelt team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een thuiswedstrijd tegen team Vissenberg uit Zundert. Het belooft een zware opgave te worden. Team Vissneberg staat immers op de derde plaats. Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg bestaat uit kopman Ad Faro, Embert Broekhoven, Toon Verbunt en Leo Loonen. De wedstrijd in sportcafé 't Vaartje begint om 20.00 uur.

Biljartsport districtscompetitie driebanden-groot:

Hazenberg thuis

Op dinsdagavond 8 oktober speelt team Hazenberg de Moer Bestrating & Grondwerkzaamheden in eigen huis. Het treedt dan aan tegen team de Westhoek uit Drunen. Het betreft een wedstrijd in het kader van de districtscompetitie driebanden-groot van het district Midden-Brabant. Het belooft een interessante ontmoeting te worden tegen deze sterke tegenstander. Team Hazenberg bestaat uit Charles Mekes, Embert Broekhoven en Jan Smeekens. Daarnaast beschikt het team over verschillende reserves. De wedstrijd in sportcafé 't Vaartje begint om 19.30 uur.


  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post3086