DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

20e editie D.D.O.O. toernooi staat in de steigers

SPORTBERICHTENGeplaatst door SERVICE DONGENHOMESPOT vr, september 27, 2013 09:28:22

Organisatoren D.D.O.O. presenteren nieuw logo

20e editie D.D.O.O. toernooi staat in de steigers

door Jacqueline Schilders

De commissie heeft al enkele vergaderingen achter de rug en binnenkort krijgen de jeugdafdelingen van de Dongense en ’s Gravenmoerse voetbalverenigingen de inschrijvingsformulieren voor de 20e editie van het D.D.O.O.-toernooi in de bus. Dit vierde lustrum gaat natuurlijk gevierd worden, te beginnen met de presentatie van het nieuwe logo.

Voorzitter Kees van Dongen kijkt even terug in de tijd. 'Zo’n twintig jaar geleden werden er door diverse veldvoetbalverenigingen toernooitjes gehouden in sporthal De Salamander. Dat kon dankzij een speciaal kortingstarief waarvan elke vereniging een maal per jaar gebruik van kon maken. Op zich waren het leuke toernooitjes, maar na onderling overleg tussen vv Dongen, DVVC, Olympia’60 en O.N.I. werd besloten om een gezamenlijk initiatief te ontplooien in de vorm van een groot kersttoernooi voor alle jeugdleden. Er werd gekozen voor een formule dat er per dagdeel een toernooi per leeftijdscategorie werd georganiseerd. Aan elk toernooi werd een sponsor gekoppeld en de diverse verenigingen zorgden zelf voor leiders en scheidsrechters’. Het toernooi bleek vanaf de eerste editie een groot succes. Door de jaren heen werd een draaiboek ontwikkeld en daar plukt de commissie nu de vruchten van. Alle verenigingen zijn evenredig vertegenwoordigd. v.v. Dongen wordt vertegenwoordigd door Kees van Dongen en secretaris Bouke Derks, DVVC door Tim Bouterse, Maikel van Mierlo en Tom Schoormans, Olympia’60 door Rene Verboven en Wil van Wanrooij en O.N.I. door Corne van Baardwijk en Kevin Faro. ‘We vinden het belangrijk om te melden dat dit toernooi nooit georganiseerd zou kunnen worden als we niet konden beschikken over al die vrijwilligers die rondom de kerstdagen soms zelfs dagenlang actief zijn'.

Programma 2013

Nog t/m 11 oktober kunnen de verenigngen hun teams, teamleiders en vrijwilligers aanmelden. Daarna wordt het definitieve programma samengesteld.

De dagindeling is al bekend

op volgorde ochtend, middag en avond:

23 december :

E-pup. uit 2004 - D-pup. Uit 2001 - C-jun. Uit 1999

24-december

Meisjes A-B & D-E + Mini’s - E-pup.

27 december

F-pup. Uit 2006 - D-pup. Uit 2002 - B-jun.

28 december

F-pup. Uit 2005

C-jun. Uit 2000 - A-jun.

29 december

Jan Evers toernooi

De enthousiaste commissie geniet jaarlijks van de overweldigende belangstelling voor dit bijzondere toernooi en is ervan overtuigd dat ook dit jaar weer heel veel ouders, broers, zusjes, opa’s, oma’s, familie en bekenden een kijkje komen nemen bij een van de toernooien of misschien wel elke dag.

Nieuwe logo

Na 19 jaar te hebben gewerkt met een verzameling van vier verenigingslogo’s, werd het tijd voor een mooi nieuw logo. ‘Er werden wat ideeen op papier gezet en dat heeft dankzij de hulp van logo 4 life geresulteerd in een duidelijk, in onze ogen zeer geslaagd, logo: een klavertje vier omringd door de clubkleuren van de vier verenigingen. logo zal tijdens deze jubileumeditie overal opduiken!

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post3083