DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Nieuw jasje voor de Dongense Internetkrant

DONGEN OPTIMAALGeplaatst door SERVICE DONGENHOMESPOT do, september 26, 2013 19:11:46

Nieuw jasje voor de Dongense Internetkrant

Dongen, s Gravenmoer, Klein-Dongen ,Dongen – Vaart 26 september 2013. Binnenkort meet deze Dongense internetkrant zich een nieuw jasje aan. De krant wordt overzichtelijke , compacter en bovendien geschikt gemaakt voor heel het internetspectrum. Overal en waar u maar wilt : Dongenhomespot is er dan voor de Dongenaar via i- of smartphone ,tablet ,laptop en desktop. We moeten wel. Binnenkort brengt Microsoft de Internet Browser nr.11 en die laat zich niet handmatig aanpassen via compatibiliteitsweergave. Een heel technisch verhaal, maar het voornaamste is dat wij onze service kunnen verbeteren naar u toe. De techniek van de krant schiet nu al te kort en is eigenlijk gemaakt voor 'oude ' browsers. Al u op dit moment onze krant bezoekt met Chrome , de browser van Google of een ander fabricaat merkt u daar weinig van, maar sommigen zien een heel andere site dan dat deze er uit zou moeten zien.

Binnenkort is dat probleem voorbij en kunt u met elke willekeurige browser onze krant gewoon goed lezen.

Omdat achter de schermen wordt gewerkt aan de realisering van de de nieuwe krant, kan het zijn dat u wat hinder ondervind van korte periodes dat we niet te bereiken zijn of andere kleine ongemakken. We proberen in deze periode wel actueel te blijven  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post3082