DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Alternatieve locaties carnavalsevenementen en kaartverkoop Sauwel

CARNAVAL 2017Geplaatst door internetkrant vr, december 09, 2016 15:41:53

Alternatieve locaties carnavalsevenementen en kaartverkoop Sauwel

In verband met de sloop van De Cammeleur is stichting de Peeënstekers samen met stichting Donckhuys op zoek gegaan naar alternatieve locaties voor de carnavalsevenementen. Voor de meeste evenementen waren eerder al ’t Schouw en de Heeren van Dongen geschikt bevonden. Voor de prijsuitreiking van de Straotparade, het Sauwelweekend, de buitengewone raodsvergadering en de prijsuitreiking van de Grote Optocht werden de alternatieven nog onderzocht. De locaties voor deze evenementen zijn nu ook bekend.

Viersprong en Salamander

Voor de prijsuitreiking van de Straotparade is onderdak gevonden in de Viersprong. Het Sauwelweekend, de buitengewone raodsvergadering en de prijsuitreiking van de Grote Optocht vinden hun alternatieve locatie in de Salamander. Op beide locaties zal stichting Donckhuys een samenwerking aangaan met de horecaondernemers van respectievelijk de Viersprong en de Salamander om de evenementen te exploiteren.

Start kaartverkoop Sauwelweekend op maandag 12 december.

Nu ook het Sauwelweekend haar alternatieve locatie heeft gevonden in de Salamander, kunnen de kaarten van dit evenement in de verkoop.

Vanaf maandag 12 december 2016 zullen de kaarten voor het Sauwelweekend beschikbaar zijn bij de bekende verkooppunten: DA Ingrid en Drukkerij Leijten BV. De prijs van de kaarten is ongewijzigd en bedraagt € 9. De jeugdsauwelmiddag is ook dit jaar weer gratis toegankelijk.

Een totaaloverzicht van de locaties van de carnavalsevenementen is te vinden op www.peeenstekers.nl  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4422