DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

Week van de mantelzorg Dongen

VRAAG EN AANBODGeplaatst door pee zo, oktober 01, 2017 12:26:51

Week van de mantelzorg Dongen

De Werkgroep Mantelzorg van ContourdeTwern organiseert, samen met Volckaert en de gemeente Dongen, van 6 tot en met 9 november een verwenweek voor mantelzorgers. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn er activiteiten op verschillende tijdstippen en locaties. Deze speciale week wordt op donderdag afgesloten met een feestelijke avond in Volckaert Dongepark.


De werkgroep heeft een gevarieerd aanbod aan activiteiten samengesteld. Het was fijn te ervaren dat personen en organisaties in Dongen bereid zijn mee te werken en mee te denken om mantelzorgers een paar leuke uurtjes te bezorgen. Voor een ander zorgen is fijn maar soms is onbezorgd ontspannen heel erg nodig, al is het maar even.

Ontspanning

De Week van de Mantelzorg staat in het teken van ontspanning en elkaar ontmoeten. De activiteiten zijn heel divers: van creatief bezig zijn met verf en stenen, dansen en yoga, wandelen en darten tot een interessante lezing. In het programmaoverzicht staat precies wat, waar en wanneer u kunt deelnemen. Op de feestavond worden de gasten tussen 19.00 en 19.30 ontvangen op het Plein in het hoofdgebouw van Volckaert Dongepark met een kopje koffie of thee. Daarna is er in het theater de voorstelling ‘De Meidenkist’ van Cees Prinsen. Tot slot een afterparty op het Plein, met ‘n hapje en ‘n drankje.

Aanmelden kan nog

Alle mantelzorgers die bij ContourdeTwern bekend zijn, hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen via de mail of per post. Wie nog geen uitnodiging heeft ontvangen maar wel mantelzorger is, kan zich melden via vrijwilligerDongen@contourdetwern.nl of telefonisch 0162 314138.
Aanmelden kan tot en met 14 oktober. Het gehele programmaoverzicht en aanmeldformulier treft u aan op de website van ContourdeTwern en de gemeente Dongen. U kunt dit ook ophalen bij de balie van Theek 5 gedurende de ochtenduren.  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4778

Kans op bruin water door hoog waterverbruik

VRAAG EN AANBODGeplaatst door internetkrant do, juni 22, 2017 14:38:10

Kans op bruin water door hoog waterverbruik

Er wordt veel kraanwater gebruikt!Dongen, 22 juni 2017. Volgens Femke Verleg van Brabant Water wordt er op dit moment vanwege de tropische temperaturen , ook in Dongen ruim 30 tot 50% meer kraanwater gebruikt dan normaal in een junimaand . Met name in de avonduren schieten de meters omhoog . Mensen zoeken massaal verkoeling, drinken extra, vullen zwembadjes en we sproeien onze tuinen. Brabant Water merkt dit in de vraag naar kraanwater.Brabant Water verwacht deze week dus vooral extra pieken in de waterafzet in de avonduren. Tijdens die pieken kan sprake zijn van bruin water.De bruine kleur wordt veroorzaakt door roestdeeltjes, die bij veel waterverbruik kunnen vrijkomen van de waterleidingen. Dit is niet schadelijk voor de gezondheid. Volgens de woordvoerster is het tijdens deze zomerse dagen extra belangrijk voldoende te drinken.” Let u vooral op kinderen en ouderen in uw omgeving. Zorg ook dat huisdieren altijd voldoende water hebben “ Belangrijk is ook , als u langere tijd van huis bent geweest. Eerst de leidingen bij thuiskomst door te spoelen. Ze geeft graag een aantal tips aan de Dongenaren


Zomertips

Bij zomerse temperaturen gebruiken we vaak meer kraanwater dan anders. Als dorstlesser, voor de tuin of voor verkoeling en waterpret. Hieronder vindt u onze zomertips.

Drink voldoende

Ook als u geen dorst hebt. Drink minimaal anderhalve liter per dag, om het vocht in uw lichaam dat u verliest door transpiratie aan te vullen.Wordt het een tropisch warme dag? Let dan extra op ouderen en kinderen in uw omgeving. Zij vergeten soms op tijd te drinken.Ook huisdieren hebben meer water nodig dan anders. Zorg dat er steeds een bakje met vers water klaarstaat.Is de hitte weer voorbij? Er zijn volop redenen om toch voldoende kraanwater te blijven drinken.

Water voor onderweg​

Gaat u een dagje erop uit in Brabant? Vul dan thuis een flesje met vers kraanwater. Deze kunt u bijvullen aan de openbare drinkwatertappunten, die u op steeds meer plekken in onze provincie tegenkomt. Neemt u een koelbox mee naar het strand of zwembad? Vries dan vooraf een flesje met kraanwater in. Deze doet eerst prima dienst als koelelement en daarna hebt u heerlijk fris water om te drinken.

Water bewaren

Zet elke dag een karaf of fles vers kraanwater in de koelkast. Het water blijft dan lekker fris. Bewaar het niet langer dan drie dagen in de koelkast. Spoel de karaf of fles regelmatig schoon.

Vakantie

Sluit de buitenkranen af als u op vakantie gaat. Zo kan niemand er ongewenst gebruik van maken.In het buitenland kunt u het water uit de kraan vaak niet drinken. Laat u voor u op reis gaat goed informeren door uw reisorganisatie of GGD.Draai bij thuiskomst alle kranen minimaal een minuut lang open. Ook als u maar een paar dagen weg bent geweest. Zo spoelen de leidingen door en voorkomt u legionella. Tip: stel uw boiler of cv-ketel in op 60 tot 65 graden Celcius.

Tuin en terras

Besproei bij voorkeur in de late avond of vroege ochtend.Besproei liever één of twee keer per week iets langer dan iedere dag kort. Dit kost minder water en heeft meer effect.Laat de tuinslang als het kan na ieder gebruik meteen leeglopen. Zo krijgen bacteriën in het water, dat in de zon flink kan opwaren, geen kans.Is er toch water in de slang achtergebleven? Haal dan het sproeistuk van de slang, leg het uiteinde in een emmer en spoel de slang zo een minuut door. Het water kunt u daarna gewoon aan de planten geven.Gebruik voor het bestrijden van onkruid of het verwijderen van groene aanslag op uw terras geen chemische bestrijdingsmiddelen. Overgieten en schrobben met heet water is ook effectief. Op de website van Schoon Water vindt u meer tips tegen onkruid.

Druppels op de leidingen (condens)

Door het temperatuurverschil tussen het (koude) water in de leiding en de warme omgeving in huis, kan er op de leiding bij de watermeter waterdruppelvorming ontstaan. Meestal is dan geen sprake van lekkage, maar van condens. Dit kunt u makkelijk zelf controleren. Met een goede ventilatie voorkomt u dit vocht.​Bruin water?

Door de aanhoudende hoge temperaturen van de afgelopen dagen wordt momenteel meer water verbruikt. Als gevolg hiervan kan er bruin water uit de kraan komen. We begrijpen dat dit er niet fris uit ziet maar het is niet schadelijk voor de gezondheid.

Drinkwater wordt gemaakt van grondwater dat we winnen uit de diepe ondergrond. In dit grondwater zit van nature ijzer en mangaan. Wij halen de ijzer- en mangaandeeltjes voor het grootste deel uit het water met filters. Een heel klein beetje komt door de filters heen. Dat komt in de leidingen terecht. De ijzer- en mangaandeeltjes komen los als het water in de leidingen plotseling sneller gaat stromen. Dat is nu het geval nu er zoveel meer water wordt gebruikt, bijvoorbeeld in de avonduren. Dit kan een bruine kleur veroorzaken.

Advies

Om de waterafzet en dus de stroomsnelheid zoveel mogelijk gelijk te houden, vragen wij onze klanten het waterverbruik zoveel mogelijk te verspreiden over de dag. Hieronder een aantal tips:

Douche niet vaker dan normaal en doe het kort.

Gebruik uw (vaat)wasmachine bij voorkeur overdag of na 23:00 uur.

Geef in de tuin alleen de planten water die het nodig hebben en gebruik hiervoor liefst een gieter.Gebruik de spoelonderbreker op het toilet als het kan.Laat de kraan niet lopen tijdens het tanden poetsen.

Wij adviseren u de was buiten de piekuren (19.00 uur tot 23.00 uur) te doen. Hebt u al een was gedraaid met bruin water? Dan adviseren wij u de was nat te houden en op een later tijdstip nogmaals deze was te doen.  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4690

Dongense Petra Siemons is 'Bachelor of education ' Hulp bij studeren maakt leren leuker

VRAAG EN AANBODGeplaatst door internetkrant di, juni 20, 2017 11:34:31

Cursussen beginnen na de zomervakanties

Dongense Petra Siemons is 'Bachelor of education '


Hulp bij studeren maakt leren leuker


Dongen, 20 juni 2017. De vakantie voor scholen staat voor de deur. Sommige scholen sloten de deuren en de boeken al. Leerlingen van groep 8 van de basisscholen bereiden zich voor op de eerste dag op de middelbare school . Huiswerk maken gaat daar heel anders. Er wordt meer van de jong studerenden verwacht en de brugklas is dan een springplank naar nog meer educatie . Gelukkig is er tegenwoordig de mogelijkheid om hulp te krijgen bij juist het beginnend studeren en de manier waarop je dat doet. Hulp voor een beter resultaat is zo'n slecht idee nog niet . Dongense Petra Siemons haakt daar op in .Zij doet dat uit meer dan persoonlijke belangstelling . “Begin 2017 heb ik besloten om naast onderwijs ook van start te gaan met een eigen praktijk voor leervragen. Het is mijn passie om kinderen, scholieren en volwassenen handvatten aan te reiken om het beste uit zichzelf te halen. De wijze waarop ik handel is een persoonlijke belangstelling, doelgericht en planmatig werken. “ zegt Petra . “ Ik ga met plezier op zoek naar persoonlijke uitdagingen om de persoon in de eigen kracht te laten geloven en daarnaar te handelen “Petra Siemons : “Als docent omgangskunde heb ik naast gesprekstechnieken en diverse sociale vaardigheidstrainingen ook een tweedegraads bevoegdheid. Het vak omgangskunde zegt het al. Alles wat met omgang met jezelf, anderen en de omgeving te maken heeft . Als kunstenaar in de monumentale kunst kan ik mijn creatieve kant ook inzetten om out off the box te denken. Vaak is dit ook een opstapje om nabij te komen “


'Meer leren in minder tijd en tóch beter onthouden, wie wil dat niet?'


Petra Siemons is haar eigen 'praktijk' begonnen om in Dongen haar vak beter te kunnen uitoefenen en haar idealen uit te rollen . 'Studiepapers' geeft speciaal voor groep 7,8 en start brugklas de cursus snel leren = leuk leren. In 3 lessen van 1 uur leer je: agenda-gebruiken en bijhouden, focus lezen, mindmappen, sleutelwoorden herkennen, snelle pictogrammen maken, woordjes en begrippen leren. 'Studiepapers' geeft de cursus “Snel leren = leuk leren” voor leerlingen VO,MBO en HBO. De cursus bevat snellezen, aanteken- en studie mindmap maken, plannen tot volledige toets periode en leren leren.

De volgende vragen worden tijdens de cursus beantwoord:

– Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?

– Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op?

– Hoe leer ik sneller te lezen en tegelijkertijd beter te onthouden?

– Hoe kan ik hetgeen ik leer, langer onthouden?

– Hoe maak ik een haalbare planning?

– Hoe maak ik leren leuker?

huiselijke sfeer

Ook voor volwassenen die graag willen snellezen en mindmappen is er een cursus.

Petra Siemons : “ Heel vaak zag ik leerlingen en studenten die niet weten waar te beginnen met hun huiswerk. Voor leerlingen is het dan moeilijk zich te concentreren en daardoor zakte ook de motivatie. Ook leerlingen die juist te veel tijd besteden aan hun huiswerk, wil ik door deze cursussen handvatten aanbieden, zodat zij ook veel minder tijd kwijt Ik ga graag aan de slag met de verschillende leer strategieën en geheugentechnieken. Ik hoop dan ook veel leerlingen, studenten en volwassenen te mogen ontvangen in huiselijke sfeer om zo effectief mogelijk te leren in zo min mogelijke tijd “ . “ Mijn passie, mijn persoonlijke en professionele ervaring en mijn deskundigheid wil ik graag inzetten in het begeleiden van uw kind of uzelf ".Petra Siemons heeft ook een website waartoe zij belangstellenden toe uitnodigt een kijkje te gaan nemen . U kunt nu al reserveren voor een cursus. Na de zomervakantie beginnen de cursussen.

www.studiepapers.nl

info@studiepapers.nl

Telefoon 0648607880

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4686

Vrijwilligers gevraagd voor koken, wandelen en begeleiding.

VRAAG EN AANBODGeplaatst door internetkrant vr, juni 16, 2017 11:37:05

Vrijwilligers gevraagd voor koken, wandelen en begeleiding.Volckaert Dongepark is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor allerlei leuke taken.

Misschien past er wel eentje bij u?

Samen koken

Op maandagochtend of dinsdagochtend wordt er met de cliënten van de dagbehandeling gekookt. Het is altijd een gezellige drukte. Komt u het team helpen met allerlei kook-klusjes?

Gezellig samen zijn

Samen met cliënten van de dagbehandeling in de huiskamer leuke dingen doen, zoals een kopje koffie drinken, krant lezen, spelletje doen. Er zijn mogelijkheden in de middag of ochtend van verschillende dagen.

Wandelclub

Op dinsdagmiddag gaan de vrijwilligers van de wandelclub op pad met cliënten in de rolstoel.

Er wordt samen gewandeld en iedere week wordt er met de groep op een andere plaats koffie of thee gedronken. Het is altijd een gezellig samenzijn. Je wordt gekoppeld aan een vaste cliënt zodat er ook een fijn contact kan ontstaan.

Retourtje fysio

De cliënten van Volckaert die een afspraak hebben bij de fysiotherapie op de begane grond worden door vrijwilligers begeleid. Ze halen de cliënt op bij hun appartement en lopen door het gebouw naar de oefenzaal. Na afloop worden ze weer begeleid naar hun appartement. Voor verschillende dagdelen zijn we op zoek naar vrijwilligers. Zo bent u lekker in beweging en heeft u veel contact met allerlei mensen.

Oriëntatiegesprek

De beschrijving van deze vrijwilligerstaken is erg compact. Wellicht wilt u wat meer weten. We maken graag een afspraak met u voor een oriëntatiegesprek. In het gesprek wordt u verder geïnformeerd over het team, de afdeling en de specifieke vrijwilligerstaak. U kunt ook al uw vragen stellen. Zo kunt u er achter komen of de taak wel bij u past.

Als beide partijen een positief gevoel hebben kunnen er verder afspraken gemaakt worden.

Heeft u misschien interesse in deze vrijwilligerstaak?

Dan kun je bellen met Dongepark 0162 – 375100.

Vraag naar de Lilian van Mierlo of Anneke van Laarhoven

Of mail naar lvmierlo@volckaert.nl of avlaarhoven@volckaert.nl

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4682

Meld aan als standhouder !Jubilieumeditie 60+ beurs Tilburg

VRAAG EN AANBODGeplaatst door internetkrant vr, mei 19, 2017 11:02:28

Jubilieumeditie 60+ beurs Tilburg


Een feestelijk tintje voor de 60+ beurs Tilburg! Op 7 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur vindt de 60+ beurs namelijk voor de 15e keer plaats bij de Euroscoop in Tilburg. De beurs is een samenkomen van ruim 4000 bezoekers uit Tilburg en omgeving die zich graag laten informeren bij de verschillende stands, maar zeker ook komen voor de muzikale omlijsting en een hapje en drankje. Dit jaar kunnen liefhebbers na afloop van de beurs naar de film voor maar 5 euro. Het dagje uit wordt hiermee helemaal compleet!

Diversiteit

De 60+ beurs is al jaren een begrip in Tilburg en omliggende plaatsen. Deze gratis beurs is aantrekkelijk voor zowel bezoekers als standhouders. De bezoekers zijn niet bang om een product ‘aangesmeerd’ te krijgen, omdat de standhouders integer en oprecht zijn. Zorginstanties, aanbieders van reizen, sieraden, horecastands; het aanbod is groot en divers met zo’n 90 standplaatsen.


Meld aan als standhouder


Bedrijven die de beurs nog interessanter kunnen maken met een aantrekkelijk product of dienst, zijn van harte welkom. Meer informatie en inschrijven kan via 60plusbeurstilburg.nl.

De kracht van vrijwilligers

Vrijwilligers en enkele medewerkers van welzijnsorganisatie ContourdeTwern zijn de drijvende kracht achter de beurs. Samen hebben ze een groot netwerk en krijgen keer op keer een prachtige beurs georganiseerd. Noteer 7 oktober alvast in de agenda, een mooi evenement om naar uit te kijken!

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4655

Op zoek gaan naar werk met de bus succesvol

VRAAG EN AANBODGeplaatst door internetkrant di, mei 09, 2017 19:24:44

Dankzij regionale samenwerking

Op zoek gaan naar werk met de bus succesvol

UPDATE Dongen, 10 mei 2017 .De gemeenten Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Tilburg organiseerden op 30 maart dit jaar een drietal bustochten met als bestemming 'werk' . Een eerdere busdag, vorig jaar, leverde een aantal mensen een baan op . De bedoeling van zo'n dag is dat er actief wordt gesolliciteerd. Niet vanachter de schrijftafel of computer, maar daadwerkelijk bij bedrijven 'aan huis' Deze regionale benadering blijkt succes te hebben . Wethouder Piet Panis zei dat vandaag tijdens een persbijeenkomst. Tientallen medereizigers hadden al gelijk bij de start van de reis belangstelling voor een baan bij Pukkemuk . Een werkzoekende deed de eigenaar van Pukkemuk een idee aan de hand. Als hij voor het pretpark fietsen zou kunnen kan verhuren is voor hem een kans op zinvol werk weggelegd. Een puik idee . Dit bedrijf heeft immers grote plannen voor een fikse uitbreiding de komende tijd
Bij Audax in Gilze , een bedrijf dat bijna alle tijdschriften in Nederland verdeelt, slaagde er iemand in om direct aan het werk te kunnen gaan. Met een persoon zijn er nog gesprekken. Bij taxi -en busondernemer vd Wouw is voor minstens 2 personen plaatst . Verpleeg -en revalidatiecentrum Volckaert neemt twee mensen aan voor een proefperiode . Voor werkzoekenden uit de gemeente Gilze en Rijen is de bustocht ook succesvol gebleken . Daar kunnen drie mensen aan de slag. een flink aantal mensen zien na de werkreis weer perspectief op werk in de regio

Volledige resultatenlijst

Goirle

- 1 kandidaat is gestart bij Fuji via Tempo Team

- 1 kandidaat kon starten bij Kwantum maar heeft ook een ander aanbod gekregen en is aan het werk.

- Er zijn een aantal kandidaten voorgesteld bij de Beekse Bergen

- 18 kandidaten worden door Randstad benaderd

- 1 kandidaat is op gesprek geweest bij Luba

- 1 kandidaat is op gesprek geweest bij Conduent

In totaal zijn er 5 werkzoekenden vanuit Goirle concreet aan het werk naar aanleiding van de bustour.

Dongen

- 1 kandidaat is gestart bij Audax

- 1 kandidaat is op gesprek geweest bij Fuji

- er zijn 4 kandidaten op gesprek geweest bij Van de wouw, waarvan er 1 gestart is

- 2 kandidaten voorgesteld bij de Volckaert

- De meeste kandidaten die op maandag mee zijn gegaan willen graag bij Pukkemuk aan de slag.

Tilburg

- 3 kandidaten zijn gestart bij Luba

- 2 kandidaten zijn gestart bij Conduent

- er lopen twee sollicitaties bij BOA

- er loopt 1 sollicitatie bij Nieuwkerk

Gilze en Rijen

- 1 kandidaat gaat aan de slag bij een ander bedrijf

- 1 kandidaat heeft diverse gesprekken gepland staan

- 1 kandidaat aan de slag bij Dispack en 1 kandidaat binnenkort

- 1 kandidaat aan de slag bij Pukkemuk als technisch medewerker

- 1 kandidaat is 3 dagen mee geweest, daardoor beter leren kennen en heeft gesolliciteerd bij de gemeente en is aangenomen

- 1 kandidaat is op gesprek geweest bij Leseman. En 1 persoon die niet mee was met de bustour, maar wel via Facebook op het idee kwam, is inmiddels aan de slag bij Leseman.

- 1 kandidaat gaat aan de slag bij Van de Wouw

- er waren 2 jongeren met een flinke afstand van de arbeidsmarkt die mee waren met de bustour ter oriëntatie. Daarvan durft er nu 1 vrijwilligerswerk te gaan doen en de andere gaat een paar keer meedraaien met schoonmaakwerk. Ook dat zijn mooie stappen.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4640

Lezing Spiritueel Café “Medische Hypnose”

VRAAG EN AANBODGeplaatst door internetkrant di, mei 02, 2017 16:34:45

Lezing Spiritueel Café “Medische Hypnose”

Dongen, 2 mei 2017 Marjolein Gerritsen : " Na bijna 40 jaar als verloskundige te hebben gewerkt, kreeg ik in 2014 van de orthopeed te horen dat ik moest stoppen met mijn beroep i.v.m. een ernstige artrose in mijn rug en nek. Dat heb ik als heel naar ervaren, omdat ik al die jaren met liefde en plezier mijn beroep had uitgeoefend! Er volgt dan een periode, waarin je moet wennen aan een nieuwe situatie. Dat viel heel erg tegen, omdat ik van hollen naar stilstaan ging. De liefde voor verloskunde was voor een groot deel gebaseerd op het feit, dat je echt iets kunt betekenen voor degene die haar kind krijgt. Je bouwt in de zwangerschap een band op met een zwangere vrouw en bent daardoor in staat om echt iets voor iemand te betekenen tijdens de bevalling en de periode daarna, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Je bent in staat om mensen bij te staan op allerlei manieren, zowel fysiek als emotioneel. Zie daar maar eens iets anders voor in de plaats te vinden! "


..."Per toeval (bestaat dat?) kwam ik in aanraking met medische hypnose. Ben naar een voorlichtingsdag geweest en was verkocht! Een andere mooie manier om wezenlijk iets voor een ander te kunnen betekenen. Heb daarna een uitgebreide opleiding gedaan, waarin je alle ins- en outs leert. Wat een mooie manier om andere mensen te kunnen helpen. Er is echter nog heel weinig bekendheid over medische hypnose en wat je daar mee kunt. Veel mensen denken meteen aan showhypnose en zijn bang dat iemand jou allerlei rare dingen gaat laten doen. Logisch eigenlijk, want dat is hetgeen je op televisie ziet. Veel mensen denken al snel dat je bijzondere gaven moet hebben als hypnotiseur en vinden het daardoor eng en ongrijpbaar en dat, terwijl je niets anders doet dan op zoek gaan in het onderbewuste waar er ooit iets is gebeurt ,wat de klacht(en) veroorzaakt.


16 mei

Ik ben een hypnose praktijk begonnen en werk nu weer met heel veel plezier. Kan mijn eigen tijd indelen, zodat ik het ook lichamelijk kan bolwerken. Samen met degene waar ik mijn hypnose opleiding heb gedaan, hebben we een cursus gemaakt, speciaal voor zwangeren en hun partners, waarin we hen leren weer controle te krijgen over hun bevalling, zodat ze weer de regie in eigen handen krijgen met behulp van hypnose. De eerste resultaten zijn prima!" aldus Marjolein Gerritsen . Op 16 mei bent u van harte welkom om Marjolein te ontmoeten bij het Spiritueel Café Dongen. De avond begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Reserveren is niet mogelijk.

Locatie: Brasserie Winkk, Hoge Ham 124 in Dongen. Voor meer informatie: kijk op www.spiritueeldongen.nl. of bel Karin Luijben of Peer Brouwers op 0162-370272

De bedoeling van deze avond is om meer bekendheid te geven aan medische hypnose en wat je er mee kunt bereiken. Daardoor hypnose uit het mysterieuze hoekje te halen, waar het nu voor veel mensen nog in zit. Wilt u alvast wat meer info, kijk dan eens op www.hypnocura.nl of www.mindrelease.nl en voor geïnteresseerde zwangeren op www.bevalling.org  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4629