DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

DONGEN OPTIMAAL

Er gebeurt nog al wat in ons dorp Dongen.Vanaf het begin van ons bestaan hebben we een pagina met nieuws uit en van een bepaald jaar.Zie daarvoor onze hoofdpagina.Ook in deze bijlage hebben we nieuws dat het bewaren meer dan waard is.

DongenOptimaal is er om niets te vergeten wat voor ons dorp belangrijk is en was.

Terug naar de krant :

www.dongenhomespot.nl

De Stormvogels openen nieuwe scoutingseizoen met eigen festival

VERENIGINGSNIEUWSGeplaatst door internetkrant vr, september 07, 2018 22:52:52

De Stormvogels openen nieuwe scoutingseizoen met eigen festival


Hoewel het scoutingseizoen eigenlijk op 1 september al is gestart wordt bij Scouting De Stormvogels de tweede draaidag van het seizoen altijd gebruikt voor de jaarlijkse Stormvogeldag; een spectaculaire officiële opening van het nieuwe scoutingseizoen. Dit jaar wordt het helemaal een feestje op 15 september met een heus festival.

Tijdens het Stormvogelfestival kunnen de leden genieten van optreden van twee Dongense zangers te weten René Broeders en Zanger Davy. Geen onbekenden in het Dongense muziekcircuit! Verder is goochelaar Stan aanwezig en is er een waarzegster!

Twee DJ’s zorgen voor lekkere muziek tussen de optredens. Ook kunnen de leden aanschuiven in de creatieve hoeken en zijn er allerlei lekkere hapjes waar ze van kunnen smullen. Alle leden hebben vorige draaidag hun entreeticket uitgereikt gekregen zodat zij op 15 september heerlijk kunnen genieten van hun eigen Stormvogelfestival.


Lijkt het jou ook leuk om vrijwilliger te worden bij Scouting De Stormvogels? Dan zijn wij heel blij met jou! Vanaf 16 jaar ben je welkom, maar ook twintigers, dertigers, veertigers en zelfs daarboven mogen bij ons vrijwilliger worden. Ons team bestaat namelijk ook uit vrijwilligers in alle leeftijden. Je hoeft niet perse scoutingvaardigheden te hebben. Bij ons staat plezier voor de leden voorop.

Stuur ons een mailtje op mailto:info@scoutingdestormvogels.nl of een berichtje via onze facebookpagina om vrijblijvend een keer te komen kijken of Scouting De Stormvogels iets voor jou is. Onze scouts hopen in ieder geval dat jij er de volgende Stormvogeldag ook bij bent.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post5010

Popkoor Spirit stelt aan je voor….Nieuwe dirigente zorgt voor nieuwe energie

VERENIGINGSNIEUWSGeplaatst door internetkrant do, augustus 30, 2018 08:10:09

Popkoor Spirit stelt aan je voor….

Nieuwe dirigente zorgt voor nieuwe energie

Vanaf april 2018 is Maaike Hermans dirigent, vocal coach en repetitor bij popkoor Spirit. ‘Een vrolijke, nieuwe uitdaging’, zoals ze dat zelf ervaart.Maaike begon als 4-jarig meisje al muziek te maken en te zingen en is daarna nooit meer gestopt. Via de blokfluit en klarinet kwam ze bij de saxofoon uit. Daarna kwam daar ook piano en gitaar bij. Alle genres zijn haar lief. Van klassiek tot jazz, van singer-songwriter tot rock. Ze heeft zich in de loop der jaren overal in verdiept.Op 18-jarige leeftijd tourde ze al door Europa als zangeres van haar toenmalige rockband. Ze gooide hoge ogen op festivals, waaronder in de tent op Pinkpop. Hoogtepunt in die tijd was het rondreizend Jimi Hendrix-festival.Twee jaar later begon Maaike met haar studie klassiek saxofoon aan het conservatorium. Gedurende die periode bleef ze wel zingen in verschillende bands. Rock, funk, jazz, een keuze wilde ze niet maken.Door fysieke klachten moest ze stoppen met saxofoon en piano, en heeft ze zich volledig toegelegd op de zang. Ze werkte in 2003 samen met George Kooymans (Golden Earring). De bedoeling was om met hem een album op te nemen, maar dat kwam een aantal jaren later pas. In eigen beheer.

Op dit moment is ze bezig met schrijven van nieuw werk voor haar volgende album en ze is ook bezig met het schrijven van een Nederlandstalige gedichtenbundel.De laatste jaren is Maaike zich steeds meer toe gaan leggen op lesgeven, coachen, dirigeren en repetitor zijn. Zo was ze de vocal coach bij de musical Jane Eyre bij Spot!-theater en was ze interim dirigent bij koor le Noci in Hapert. Om ervaring op te doen in musicals op het podium deed ze mee met de musical Moordhoek waar ze hoge ogen gooide met haar solo als Philomena Kessels. Verder is ze begonnen aan een studie aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen om zich binnenkort authorized teacher te kunnen noemen in de zangtechniek. Ook heeft ze verschillende seminars gevolgd en verzorgt ze samen met, toonaangevend docent op dit gebied Ingrid Voermans, studiedagen in deze zangtechniek.Popkoor Spirit is uiteraard heel blij met Maaike. Wilt u haar live bezig zien? Dat kan tijdens het festival KOM in Oosterhout op zaterdag 29 september om 13.45 uur op het Jumbopodium.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4996

20 jarig jubileum “ Vrienden Smartlappenkoor “

VERENIGINGSNIEUWSGeplaatst door internetkrant ma, augustus 20, 2018 21:34:36

20 jarig jubileum “ Vrienden Smartlappenkoor “

Zaterdag 18 augustus vierde het Vrienden Smartlappenkoor haar 20 jarig jubileum in besloten kring.Eerder werd op 24 juni al een mooi korenfestival georganiseerd bij Café de Salamander, waar ook nu de feestavond werd gehouden. Op de feestavond waren de leden en partners gevraagd om in zestiger-jaren stijl te komen wat voor een bonte verzameling zorgde.

Prachtige weesomstandigheden

De avond begon om 16.30 uur met een welkomstdrankje dat op ludieke wijze werd uitgeserveerd door de eerste act van de avond. Tijdens het aperitief werden de jubilarissen gehuldigd die twintig jaar lid zijn van het koor. De oprichters van het koor, Julia Raaijmakers, Toos en Ad Buijs, Truus Ackermans en Willy Stevens werden in het zonnetje gezet door de voorzitter, Ineke Buijs. Eerste dirigent en lid van Verdienste Kees van Alphen werd in het zonnetje gezet. Bert en Mientje van den Oudenhoven, Johanna en Guus Gijzen, Walter Ansems, Joke Schatorjé en Tonnie van der Aa zijn ook twintig jaar lid en werden ook gehuldigd. De voorzitter vertelde trots te zijn dat er nog zo veel leden van het eerste uur deel uitmaken van het koor. Betsie Cloïn maakte weer een mooie groepsfoto van de jubilarissen.


Huldiging

De 13 jubilarissen hadden een mooi lied ingestudeerd dat ze ten gehoren brachten. Na de huldiging werd de avond muzikaal geopend door Niels Blom en werd de voortreffelijke barbecue, verzorgd door Coert en Jolanda, geopend. Door de prachtige weesomstandigheden werd er veel gebruikt gemaakt van het buitenterras.De avond werd verder opgeluisterd door verschillende sketches die door een aantal leden waren ingestudeerd. Drie jeugdige dames brachten het lied "peter is mijn ideaal".


Persfoto

Geslaagde avondOok The Three Jacquets waren aanwezig met hun lied "we hebben een ongeluk gehad met het autootje" en zij werden begeleid door Rini Marijnissen. Zelfs Elvis Presley kwam een optreden verzorgen.Na afloop kreeg elk lid nog een presentje aangeboden als herinnering aan dit jubileum.

We kunnen terug kijken op een geslaagde avond met dank aan een ieder die dit mogelijk hebben gemaakt zoals de activiteitencommissie, het bestuur, de muzikale ondersteuning en de leden die de sketches hebben uitgevoerd. En natuurlijk hartelijk dank aan Coert en Jolanda van Os en het personeel van Café de Salamander voor de goede zorgen.

Bent u geïnteresseerd om bij ons koor te gaan zingen of wilt u ons koor muzikaal ondersteunen kom dat eens kijken en luisteren op dinsdagavond om 20.00 uur bij Café de Salamander. Graag tot dan. Of kom naar een van onze optredens. Zie website www.vriendensmartlappenkoor.nl.  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4991

Jubilarissen in het zonnetje gezet bij DVVC

VERENIGINGSNIEUWSGeplaatst door internetkrant za, mei 26, 2018 23:00:26

Jubilarissen in het zonnetje gezet bij DVVC


Vrijdagavond 25mei was de traditionele vrijwilligersavond bij DVVC. Veel genodigden zochten op deze warme broeierige avond hun heil op het terras, totdat ze rond de klok van 21.00uur door voorzitter Carla van Delft even naar binnen werden geroepen.In een korte speech blikte zij terug op het afgelopen voetbaljaar waarin zoveel gebeurd is, maar welke toch vooral te boek zal staan in het teken van de verzelfstandiging waarvoor de leden unaniem gekozen hebben.

Ook een korte blik vooruit op de toekomst en het vele werk dat nog verzet moet worden maar waar we ongetwijfeld met zijn allen, alle leden en vrijwilligers, de schouders zullen onderzetten om het tot een succes te maken.Tijdens de vrijwilligersavond worden alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor hun tomeloze inzet en sommige krijgen nog een extra hart onder de riem zoals de papierploeg. Geen van de mannen is de jongste meer maar ze zetten zich onverminderd in voor het ophalen van het oud papier in de wijk en bij bedrijven. Een deel van hun moest dan ook de volgende dag, zaterdag 26 mei, weer stevig aan de bak. Hulde mannen, en dank jullie wel voor het vele sjouwwerk.Ook de onderhouds- en schoonmaakploeg zijn onmisbaar en dan hebben we het nog niet gehad over de trainers en coaches, zonder hen zouden er geen wedstrijden gespeeld kunnen worden.


Karel van Eijk

Foto: Carlinde Photo's & More


Mathé de Jong 1e Lid van Verdienste

Foto: Carlinde Photo's & More


Sjef Verkooyen erelid

Foto: Carlinde Photo's & More

Dat je bij DVVC lang blijft ‘hangen’ was ook op deze vrijwilligersavond weer duidelijk. Er waren weer een aantal jubilea te vieren.Marcel Aarden, hij kon helaas niet aanwezig zijn, was deze avond de jongste jubilaris. 25jaar lid van DVVC en er kunnen er nog gemakkelijk 25 bij!Sjef Verkooyen, 25jaar lid, draagt al jaren zorg voor: Algemene zaken. Wat dat inhoudt? Moet er iets vervangen worden, iets gerepareerd, schoongemaakt, ergens een oplossing voor bedacht: vraag Sjef en hij fixt het. Voor zijn lange staat van dienst is hij deze vrijdagavond benoemd tot Erelid.

Karel van Eijk, van Bouwbedrijf Van Eijk, 7 jaar Hoofdsponsor van DVVC, neemt vanavond, gedeeltelijk, afscheid. De hoofdsponsoring stopt maar Karel blijft als VIP-sponsor verbonden aan DVVC. Carla bedankt Karel voor zijn bijdrage en betrokkenheid in de afgelopen jaren en natuurlijk hopen we hem nog vaak te zien op het Sportpark Dongekant.

Een hoge graad van waardering, een unicum, werd vanavond toegekend aan Mathé de Jong. Mathé kwam als 5jarig broekie naar DVVC en is nooit meer weggegaan, nu viert hij zijn 50jarig lidmaatschap. Na zijn actieve spelerstijd is hij belandt in allerlei functies ondermeer in het hoofdbestuur waar hij zich bezig o.a. hield met de website, narrowcasting en sponsoring.

Mathé is het eerste DVVC-lid dat is benoemd tot: Lid van Verdienste.Mathé van Harte Gefeliciteerd.We hopen je nog lang langs de lijn te mogen begroeten en houden je aan je woord dat je, hoewel afscheid genomen van de bestuurstaken, je nog altijd inzetbaar bent voor allerhande voorkomende bezigheden mocht dat nodig zijn.

Mathé; Dank je wel.

Hiermee werd het officiële gedeelte afgesloten en klonken de klanken van de huisdisco De Donkere Wolk weer vrolijk de kantine in en het terras op dat snel weer volstroomde met verkoeling zoekende vrijwilligers. Die kwam mogelijk harder en sneller dan verwacht toen de regenbui los barste. Het kon de vrolijke bende echter niet deren of wegjagen onder de grote parasols zaten ze, goeddeels, droog.En onder het genot van een drankje, knabbeltje en lekkere hapjes was het binnen zowel als buiten, nog uren, goed toeven.

Alle vrijwilligers: Hartelijk Dank, zonder jullie géén vereniging!

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4939

Scouting Laurentius plaatst extra zonnepanelen

VERENIGINGSNIEUWSGeplaatst door pee ma, mei 07, 2018 09:55:12

Scouting Laurentius plaatst extra zonnepanelen

Scouting Laurentius heeft zich als doel gesteld om uiteindelijk volledig energie neutraal te zijn . “ We willen dit bereiken door de apparatuur en de verlichting in het gebouw te vervangen door een energiezuinige variant en door zonnepanelen te plaatsen. Afgelopen jaar hebben wij de verwarmingsketel vervangen door één met een energie zuiniger label. Tegelijkertijd waren wij via een crowdfunding geld aan het ophalen om zelf meer energie op te kunnen wekken met extra zonnepanelen. “ dat zegt Joost Driessen van de groep

Op het dak lagen al 8 panelen maar daarmee kon Scouting Laurentius niet genoeg energie opwekken om het voorgenomen doel te bereiken . Uiteindelijk heeft de crowdfunding zo’n 2000 euro opgeleverd . De groep is daar dankbaar voor. Hawedo BV, Trobas Gelatine BV en Heerema Zwijndrecht BV verdienen bovendien een extra vermelding want zeker met hun gulle gift is het doel bereikt .

“Het opgehaalde bedrag hebben we aangevuld en daarmee hebben we 12 panelen kunnen aanschaffen. “ zegt Driessen “ Inmiddels heeft een aantal vrijwilligers deze op het dak geplaatst en aangesloten. Meteen daarna zagen we de opbrengst stijgen. Voor ons mag de zon gaan schijnen “.

Omdat het gebouw van de scouting nu nog niet helemaal energie neutraal is , gaat de groep verder met het aanpakken van de energieverbruikers in het gebouw. Dongenaren kunnen hierbij een steentje bijdragen . Dit is ondanks dat de crowdfunding gestopt is altijd mogelijk. Neem contact op via stichting@descouting.nl of maak uw bijdrage over op de rekening van stichting Scouting Laurentius (NL34RABO0166944688) onder vermelding van “Scouting gaat voor groen”.

Driessen : “Samen kunnen wij ervoor zorgen dat onze jonge leden in een energie zuinige omgeving kunnen genieten van het scoutingspel. “.  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4919

WensAmbulance-Toernooi “Ieder mens heeft een laatste wens”| 40 jaar jeu de Boulesclub Dongen

VERENIGINGSNIEUWSGeplaatst door pee ma, april 23, 2018 10:32:27

WensAmbulance-Toernooi


“Ieder mens heeft een laatste wens”

Vanwege hun 40-jarig bestaan organiseert Jeu de Boules Club Dongen op donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) een groot toernooi voor de eigen leden, maar toeschouwers zijn natuurlijk ook van harte welkom! De opbrengsten van inschrijfgeld, “wensput” en loterij komen helemaal ten goede aan een GOED DOEL.

Deze keer is gekozen voor “WensAmbulance Brabant”. Deze stichting vervoert mensen uit heel Brabant en aangrenzende regio’s die niet lang meer te leven hebben. En helpt zo hun laatste wens te vervullen: nog één keer het ouderlijk huis zien, naar familie toe. Of die club bezoeken waar U altijd zo graag kwam.Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn. Maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat niet altijd vanzelfsprekend. Omdat ze bijvoorbeeld aan bed gekluisterd zijn en zittend vervoer niet meer mogelijk is.

Gelukkig is er “WensAmbulance Brabant” . Ambulances, bemand door professionele vrijwilligers en uitgerust met comfortabele brancards, brengen terminaal zieken nog één keer naar hun favoriete plaats.Kent U een ernstig zieke met een wens? Hebt Uzelf nog een laatste wens?Blijf er niet mee zitten en dien een wens in!

“WensAmbulanceBrabant” staat 24 uur per dag klaar, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar! (Tel.: 06-13 57 28 83)Gulle giften van sponsors, donateurs, verenigingen en particulieren dragen deze stichting een warm hart toe. Daardoor kan “Wens AmbulanceBrabant” het vervoer steeds GRATIS aanbieden.Jeu de Boules Club Dongen steunt dit doel van ganser harte en hoopt met dit toernooi een steentje bij te dragen aan het streven om “Ieder mens een laatste wens” te bezorgen.Wilt U ook de wens van een terminale patiënt helpen vervullen?

Steun dan “Wens AmbulanceBrabant” door Uw gift op rekeningnummer
IBAN NL 90 RABO 01206057944 Zij kunnen iemand helaas niet beter maken, maar wel een waardevolle ervaring bezorgen. Geluk zit vaak in kleine dingen…Er wordt op deze speciale dag uiteraard ook gespeeld. Ieder lid mag zijn/haar partner meebrengen om gezellig mee te boulen of gewoon de sfeer te proeven.Ieder team speelt op dit Wens Ambulance Toernooi vier wedstrijden. In de eerste ronde spelen “sterke” en “zwakke” teams gewoon tegen elkaar, maar in de tweede ronde worden de deelnemers geselecteerd op basis van de vorige al dan niet gewonnen/verloren partij en spelen vervolgens nog 3 wedstrijden.Tussen de wedstrijden door is het mogelijk wat meer te weten te komen van het fenomeen “Wensambulance” en een kijkje te nemen in zo’n Wensambulance die op het terrein aanwezig is. Ook zal er gezorgd worden voor een hapje en een drankje. Er valt tenslotte toch wat te vieren: het 40-jarig bestaan van Jeu de Boules Club Dongen.

  • Reacties(0)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4910

Dongen goed bedacht door Rabobank en ondersteuners

VERENIGINGSNIEUWSGeplaatst door internetkrant di, november 07, 2017 21:58:21

Dongens verenigingsleven en maatschappelijke instellingen goed bedacht door Rabobank en ondersteuners

In 'de Week van de Coöperatie', van 30 oktober tot 5 november reikten mensen van de Rabobank Tilburg en omstreken de cheques uit van de Rabobank Clubkas Campagne aan 251 verenigingen en stichtingen. In totaal een bedrag van € 200.000. Tilburg en de dorpen die onder dat Rabobank - district horen en waar Dongen ook toe behoort , hebben uitgekeken naar de uitslag en het bedrag wat ze zouden ontvangen . De uitslagen én het geld is binnen met dank aan de Rabobank en de fans en ondersteuners van de diverse Dongense verenigingen en instellingen

Met de campagne wil Rabobank Tilburg en omstreken verenigingen en stichtingen helpen hun doelen te bereiken. De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak hebben op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank . Die geen aandeelhouders heeft. Verenigingen en stichtingen die bankieren bij de bank zijn uitgenodigd om zich in te schrijven voor de campagne en gaven daar massaal gehoor aan. 251 clubs deden mee. Tussen 3 en 17 oktober brachten 4.414 leden van de bank in totaal 22.070 stemmen uit. De waarde van één stem is na afronding uitgekomen op € 9,05 per stem.


Hieronder de Dongense uitslag

Atledo. Aantal stemmen:167. Ontvangen :€ 1.512,15
Avondvierdaagse Dongen .Aantal stemmen : 171. Ontvangen :€ 1.548,37
Blues Promotion Dongen. Aantal stemmen: 52 Ontvangen :€ 470,85
Buurtbusvereniging ’s Gravenmoer. Aantal stemmen : 67. Ontvangen :€ 606,67
Buurtvereniging Dongen-West. Aantal stemmen : 44 . Ontvangen :€ 398,41
Buurtvereniging Nooit Gedacht. Aantal stemmen : 16 € 144,88
Buurtwacht. Aantal stemmen : 40. Ontvangen : € 362,19
C.V. Barst Mar Los. Aantal stemmen : 90 . Ontvangen :€ 814,93
C.V de Vaortse Kloekers .Aantal stemmen : 59 . Ontvangen :€ 534,23
De Dongense Dorps Quiz . Aantal stemmen : 135. Ontvangen : € 1.222,40
De Vrije Tijdrekkers. Aantal stemmen : 52. Ontvangen : € 470,85
Dongenice. Aantal stemmen : 208. Ontvangen : € 1.883,40
Dongens Mannen Koor. Aantal stemmen : 95. Ontvangen : € 860,21
Dorpsraad Klein Dongen -Vaart . Aantal stemmen : 95. Ontvangen : € 860,21
Drumfanfare Beatrix . Aantal stemmen : 44. Ontvangen : € 398,41
Edele Hoefjes. Aantal stemmen : 84. Ontvangen : € 760,60
Fotoclub Dongen . Aantal stemmen : 36 . Ontvangen :€ 325,97
Gehandicaptenvereniging Oriëntatie . Aantal stemmen : 153. Ontvangen : € 1.385,39
Gymnastiek vereniging DIA. Aantal stemmen : 34. Ontvangen : € 307,86
Harmonie Aurora. Aantal stemmen : 57. Ontvangen : € 516,12
Harmonie Musis Sacrum . Aantal stemmen : 68. Ontvangen : € 615,73
Heemkundekring Dongen. Aantal stemmen : 93. Ontvangen : € 842,10
KBO Dongen. Aantal stemmen : 134 . Ontvangen :€ 1.213,35
KBO Kring Dongen. Aantal stemmen : 53. Ontvangen : € 479,91
L.R. Prinses Marijke. Aantal stemmen : 8. Ontvangen : € 75,00
Lionsclub Donge Vallei. Aantal stemmen : 36. Ontvangen : € 325,97
Meezingkoor Zin in Zang . Aantal stemmen : 68. Ontvangen : € 615,73
Natuurvereniging Ken en Geniet. Aantal stemmen : 133. Ontvangen : € 1.204,29
Nederpopkoor Zonder Noten. Aantal stemmen : 42. Ontvangen : € 380,30
Ons Hoekske. Aantal stemmen : 69. Ontvangen : € 624,78
Oranje Stichting Klein Dongen Vaart . Aantal stemmen : 79. Ontvangen : € 715,33
Oranjeparkfestival. Aantal stemmen : l169. Ontvangen : € 1.530,26
Popkoor Spirit. Aantal stemmen : 23. Ontvangen : € 208,26
Ronde van Midden Brabant / Ronde van Dongen. Aantal stemmen : 25. Ontvangen : € 226,37
SAKD. Aantal stemmen : 3. Ontvangen : € 75,00
Scouting De Stormvogels. Aantal stemmen : 212. Ontvangen : € 1.919,62
Scouting Laurentius. Aantal stemmen : 93. Ontvangen : € 842,10
Scouting St. Jozef . Aantal stemmen : 126 . Ontvangen :€ 1.140,91
SHD Dongen. Aantal stemmen : 32 . Ontvangen :€ 289,75
Stichting De Peeënstekers . Aantal stemmen : 82. Ontvangen : € 742,49
Stichting Dongense Jeugdraad. Aantal stemmen : 243. Ontvangen : € 2.200,32
Stichting dorpsfeest Klein-Dongen Dongen-vaart. Aantal stemmen : 83. Ontvangen : € 751,55
Stichting gehandicaptenbal Dongen. Aantal stemmen : 83. Ontvangen : € 751,55
Stichting hobby-expo Dongen. Aantal stemmen : 25. Ontvangen : € 226,37
Stichting IJzertijdboerderij. Aantal stemmen : 126. Ontvangen : € 1.140,91
Stichting Parkplezier. Aantal stemmen : 65 . Ontvangen :€ 588,56
SWOD. Aantal stemmen : 134 € 1.213,35
TC De Kleppers. Aantal stemmen : 58. Ontvangen : € 525,18
v.v. Olympia’60. Aantal stemmen : 142. Ontvangen : € 1.285,78
VIDA . Aantal stemmen : 93. Ontvangen : € 842,10
Voetbalvereniging DVVC . Aantal stemmen : 119. Ontvangen : € 1.077,52
VV Dongen . Aantal stemmen :145 . Ontvangen :€ 1.312,95
Wereldwinkel Dongen. Aantal stemmen : 84. Ontvangen : € 760,60
Wijkraad De Beljaart . Aantal stemmen : 19. Ontvangen : € 172,04
X-citement Festival. Aantal stemmen : 65. Ontvangen : € 588,56
Zanggroep Catalpa .Aantal stemmen : 29. Ontvangen : € 262,59
Zonnebloem afdeling Dongen-’s Gravenmoer. Aantal stemmen : 229. Ontvangen : € 2.073,55

De uitslag is onder voorbehoud van schrijffouten. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de tekst en overige inhoud.


Dongens Mannenkoor dankt haar stemmers…


De RABObank Clubactie 2017 is wat het stemmen betreft voorbij! U herinnert zich vast nog wel onze oproep in het Weekblad om het Dongens Mannenkoor te steunen bij deze actie van de RABObank. U kon uw stem uitbrengen op enkele door uzelf uitgekozen verenigingen. U moest dan wel lid zijn van de Rabobank. Doel was door deze stemmen de verenigingen geldelijk te steunen. De RABO-bank had hiervoor totaal € 200.000,-- beschikbaar gesteld.

Ook het Dongens Mannenkoor schreef in. En met succes! Dank zij vele stemmers kon Dhr. C. Brok, lid van de Ledenraad van de RABObank, op maandag 30 oktober een cheque overhandigen van maar liefst € 860,21! Wij zijn hier enorm blij mee! Vooral ook omdat het steeds moeilijker wordt voldoende financiën bijeen te brengen om onze activiteiten uit te voeren. Daarom alle mensen die ons via hun stem(men) gesteund hebben: hartelijk dank!

P.S. Wilt u lid worden van ons koor? Kom gerust eens kijken en luisteren op onze repetitieavond: iedere woensdag om 20.00 uur bij de Gouden Leeuw.

  • Reacties(1)//optimaal.dongenhomespot.nl/#post4810